Sport- en bewegingsleider

Gymnasion Joure Fit voor de Toekomst: Ontwikkel Jouw Skills als Sport- en Bewegingsleider!

De student leert in de fitnessruimte hoe je omgaat met leden en hen ondersteunt bij hun doelen. Je helpt met het opstellen van trainingsschema’s en voert wegingen uit. Daarnaast leer je groepslessen voor te bereiden, klaar te zetten en uiteindelijk zelf te geven. Ook neem je deel aan verschillende groepslessen om ervaring op te doen en je vaardigheden te verbeteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. De ideale kandidaat heeft een passie voor sport en beweging en beschikt over goede sociale vaardigheden. Het is belangrijk dat je proactief bent, goed kunt samenwerken en communicatief sterk bent, omdat je veel in contact zult staan met leden en collega’s. Daarnaast is enige basiskennis van fitness en gezondheid een pre, maar vooral de motivatie om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen het werkveld is essentieel. Flexibiliteit en een positieve houding zijn ook belangrijk, omdat je met verschillende doelgroepen en activiteiten zult werken.

Wat biedt het bedrijf?

Gymnasion Joure biedt een veelzijdige en inspirerende leeromgeving voor stagiairs die gepassioneerd zijn over sport en beweging. Als stagiair bij ons kun je rekenen op: *Praktische ervaring in het begeleiden van sportlessen, maken van trainingsschema's en uitvoeren van fitnessmetingen. *Begeleiding en coaching door ervaren sportinstructeurs, zodat je optimaal leert en groeit in je rol als Sport & Bewegingscoördinator. *Deelname aan groepslessen en de mogelijkheid om deze zelf voor te bereiden en te geven. *Een gezellig team en sportieve werkomgeving waar leren en plezier hand in hand gaan. *Ruimte voor eigen initiatief, waarbij je de kans krijgt om nieuwe ideeën en lesmethodes te ontwikkelen en te testen.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder