Restaurant De Jouster Toer Een blij ei met passie voor horeca
Ons restaurant is klein met 40 zitplaatsen. Het restaurantgedeelte is je werkplek. Hier ontvang je je gasten. alle facetten van gastheerschap komt aan orde in ons restaurant. We hopen je snel te mogen begroeten
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij liefde & passie voor ons vak? communicatief vaardig, enthousiast, representatief en een uitstekende beheersing van de nederlandse taal
Wat biedt het bedrijf?
Wie bieden een superfijne werksfeer in een jong team, wil je je wijnkennis verbreden dit is je kans je werkt nauw met een vinoloog van de wijnacademie. Sparren over wijn/spijs combinaties samen met leveranciers/team
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder