Leidinggevende bediening

Landal Golf & Beach Resort Ooghduyne B.V.

In de horeca gelegenheden van Landal Ooghduyne ga je je vooral bezighouden met het aannemen van reserveringen, het opdekken van tafels, het opnemen en serveren van de drankjes en/of gerechten en het verzorgen van een goede mise-en-place. Ook is het warm ontvangen van de gasten en hen naar de tafels begeleiden erg belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Leerling Horeca ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten en zet je alles in om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Op jouw dienblad vinden we zeker: - Een opleiding (zelfstandig werkend) Gastheer/-vrouw, Leidinggevende bediening of andere horecaopleiding die je al volgt of waar je mee gaat starten - Hebt de drive om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten - Bent zelfstandig, flexibel en een gezellige collega

Wat biedt het bedrijf?

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw dienstverband bij Landal zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet: - Een Leerlingcontract (26- tot 38-urige werkweek) waarin je 6 uur doorbetaald wordt tijdens het volgen van onderwijs - Een salaris volgens de CAO recreatie. - 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek* - Eventueel een slaapplaats waar je voorzien van alle gemakken kunt verblijven - Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider en mogelijkheden om te blijven werken en door te groeien - Eindtijd die altijd ruimte biedt om nog te stappen met collega’s of vrienden - Gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder