Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Efteling B.V. Meewerkstage Bediening Hotels & Resorts @ Efteling

- Je zorgt voor een 9+ gastbeleving. - Je begeleidt gasten bij binnenkomst. - Je serveert gerechten en drankjes uit. - Je werkt ook mee achter de bar en in de spoelkeuken. - Je zorgt voor een schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg jij de mbo-opleiding ‘gastheer/gastvrouw’ (of een soortgelijke opleiding) en kom je graag leren binnen de Wereld van de Efteling? Kies dan voor deze stage op de meest inspirerende werkplek van Nederland!

Wat biedt het bedrijf?

- Een stage bij de Efteling betekent de uitgelezen kans om te leren van echte professionals. Indien nodig is er ruimte voor een opdracht vanuit school. - Ben jij nieuwsgierig naar wat de Efteling nog meer te bieden heeft? Geen probleem! Je bent tijdens je stage meer dan welkom om ook eens een dagje mee te kijken op een andere afdeling. - Wist je dat wij naast stages ook super leuke bijbanen aanbieden voor na je stage? - Je ontvangt een stagevergoeding van €350 per maand op basis van 38 uur. - Gratis toegang tot het park. - Je ontvangt reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder