Zelfstandig werkend kok

De Molen Kaatsheuvel

De zelfstandig werkend kok bereidt gerechten en componenten en is daarbij in staat om rekening te houden met specifieke wensen van gasten, zoals diëten. De zelfstandig werkend kok voert een aantal ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het beheren van de keukenvoorraad, meedenken over gerechten op de menukaart en het constant verbeteren van de kwaliteit van het werk. Ook voert hij werkzaamheden uit op het gebied van voorraadbeheer en ondersteunende werkzaamheden, zoals het bevorderen van de efficiëntie en kostenbeheersing. De zelfstandig werkend kok maakt zelf een planning voor de uitvoering van zijn werkzaamheden en voert deze zelfstandig uit. Hij wordt vaak bijgestaan door collega's en hulpkrachten. De zelfstandig werkend kok kan kostenbewust handelen en vertoont commercieel gedrag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van al onze collega’s verwachten we dat zij zelfstandig uit de voeten kunnen en graag in teamverband werken. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden, een creatieve geest en een stressbestendige persoonlijkheid zijn vereiste eigenschappen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuke, uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een sterk team waar je inzet en mening wordt gewaardeerd!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder