Erf 1 B.V Leer hoe je zuivel verwerkt, hoe je kaas maakt op een biologische boerderij
De student werkt mee in het productieproces van zuivelen en kaas maken en helpt bij de werkzaamheden op een boerderij in de breedste zin van het woord.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student werkt nauwkeurig, hygienisch, kan goed luisteren en opdrachten uitvoeren, heeft een goed arbeidsethos en is een teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke stageplaats in een gezellig team in een mooie omgeving.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
lees verder