Retailmedewerker

Lecot - Biermans Kapelle Enthousiaste leerling verkoopmedewerker

Samen met ons enthousiaste team in Kapelle adviseer je de klanten op het gebied van hang- en sluitwerk, ijzerwaren en gereedschappen. Je denkt mee met de klant en zorgt dat de klant tevreden en met de juiste spullen de deur uit gaat. Daarnaast behandel je de volledige goederenstroom, dus zowel de binnen komende goederen als de uitgaande goederen. Je ruimt de goederen netjes op de juiste plaats op, voert tellingen uit en zet klantenbestellingen gereed. Verder hoort ook een stukje winkelinrichting bij het werk. Je denkt mee en voert eventuele (her)inrichtingen zelfstandig uit. Kortom, een erg afwissellende functie, waarbij je de gehele breedte van het proces mee maakt en zelf uitvoert.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die bij voorkeur enige affiniteit met de bouw heeft, een commerciele instelling heeft en weet van aanpakken.

Wat biedt het bedrijf?

Onze vestiging in Kapelle heeft een breed assortiment aan hang- en sluitwerk, ijzerwaren en gereedschappen. Wij zijn groothandel voor de bouw, dus onze klanten zijn bijna allemaal professionele gebruikers. Doordat we heel veel vaste, trouwe klanten hebben, heerst er een ontspannen sfeer tussen het team en de klanten met een grote mate van 'ons kent ons' gevoel. Je kunt bij ons zowel je commerciƫle vaardigheden als je productkennis heel goed ontwikkelen. Je collega's zijn altijd bereid om met je mee te denken, je te helpen en te adviseren over hoe bepaalde zaken aan te pakken. Maar ook voor jouw ideeƫn en suggesties staan we natuurlijk open.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder