Pimmm's
Onze lunchroom biedt stagiaires de perfecte omgeving om hun talenten te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. In een gastvrije en dynamische setting leren stagiaires niet alleen de kernvaardigheden van de horeca, zoals klantgerichtheid en teamwork, maar krijgen ze ook de kans om zich te verdiepen in de kunst van gastvrijheid en het creëren van een bijzondere klantbeleving. Ons team bestaat uit ervaren professionals die stagiaires begeleiden en coachen, waarbij ze de ruimte krijgen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Wij geloven in persoonlijke groei en waarderen frisse ideeën, wat betekent dat stagiaires écht een verschil kunnen maken bij ons. Met een sterke focus op leren en een ondersteunende werkomgeving, zorgen wij ervoor dat elke stagiair zich bij ons thuis voelt en klaar is om vol vertrouwen de volgende stap in hun carrière te zetten.
Wat ga je leren?
- Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
- Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
- Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer