Software developer

Qwiek B.V. Ontwikkel de Zorg van Morgen: Stage Software Developer bij Qwiek

Je gaat werken op de afdeling software ontwikkeling, waar je meehelpt aan projecten die zorgtechnologie verbeteren. Je start je dag met een teamoverleg (stand-up), waarna je aan de slag gaat met het ontwikkelen van mobiele apps in Flutter of het opzetten van cloudomgevingen in AWS. Je werkt zelfstandig aan je taken, maar overlegt regelmatig met collega’s. Gedurende je stage leer je: - Mobiele app-ontwikkeling: Praktijkervaring met Flutter. - Cloudtechnologieën: Werken met AWS. - Scrum/Agile: Plannen, samenwerken en resultaten presenteren. - Zelfstandig werken: Ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. - Je krijgt verantwoordelijkheid, maar ook begeleiding, waardoor je zowel technisch als persoonlijk groeit.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige Software Developer die graag ervaring wil opdoen in een innovatieve en dynamische werkomgeving. De ideale kandidaat heeft een passie voor mobiele applicaties en/of cloud technologieën en is enthousiast om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen. Vaardigheden en eigenschappen: - Basiskennis van programmeren - Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om eigen oplossingen te bedenken en uit te voeren. - Proactieve houding: Je toont initiatief en bent niet bang om vragen te stellen - Teamspeler: Je kunt goed samenwerken en functioneert effectief binnen een Scrum/Agile team. - Leergierigheid: Je bent gemotiveerd om nieuwe technologieën en methodologieën te leren, zoals Flutter en het ontwikkelen voor AWS. - Communicatieve vaardigheden: Je kunt je werk en ideeën duidelijk presenteren, zowel schriftelijk als mondeling

Wat biedt het bedrijf?

Bij Qwiek krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in een innovatieve en ondersteunende omgeving. Je werkt aan baanbrekende zorgtechnologieën met de nieuwste tools, zoals Flutter en AWS. We bieden je een dynamische werkplek waar je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt, maar ook uitgebreide begeleiding van ervaren professionals. Daarnaast ontwikkel je praktische vaardigheden in Scrum/Agile en krijg je de mogelijkheid om je technische en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Kortom, bij Qwiek krijg je een stevige basis voor je carrière in softwareontwikkeling, met impactvolle projecten die echt verschil maken.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder