Restaurant VAERS Gespecialiseerd kok bij Restaurant VAERS – leer de kneepjes van het koks-vak!
Bij Restaurant VAERS leer je in een professionele keuken te werken waar dagelijks met verse ingrediënten en smaken gewerkt wordt. Je doet waardevolle praktijkervaring op in een professioneel restaurant. Je leert hoe je efficiënt samenwerkt, hoe je gasten een onvergetelijke ervaring biedt en hoe je werkt volgens hygiëne- en kwaliteitsnormen. Bovendien ontwikkel je vaardigheden zoals stressbestendigheid en flexibiliteit in een dynamische werkomgeving. Bij Restaurant VAERS krijg je de kans om je te ontwikkelen en echt deel uit te maken van het team. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair die graag ervaring wil opdoen in de horeca. Je hebt een passie voor gastvrijheid en lekker eten, en je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Ervaring is niet vereist; wij leren je graag de kneepjes van het vak! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en bereid bent om hard te werken in een gezellig team.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Restaurant VAERS bieden wij een uitdagende en leerzame stage in een professionele keuken. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een dynamische werkomgeving, waar kwaliteit en passie voor koken centraal staan. Bij ons krijg je de kans om je culinaire talenten te ontwikkelen en echt deel uit te maken van het team. Kortom, een stageplek waar je veel leert en met plezier werkt!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat