Technicus elektrotechnische industriële systemen en installaties

EVE Techniek Van water, beluchting tot elektro worden opgeleid, tot technicus onder het glas?

Service monteur in opleiding Voor jouw als service monteur is er geen installatie die straks nog geheimen heeft. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 fulltimers die door ons zelf opgeleid wil worden tot service monteur. In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor de diverse werkzaamheden in de elektro-, water-, en klimaat technische installaties bij onze klant, in de o.a. glastuinbouwtechniek. Als service monteur zal je, op den duur, zelfstandig op pad gaan om technische problemen op te sporen en te verhelpen met jouw slimme oplossingen. Om de installaties, op elektro-, water-, en klimaat technisch niveau, storingsvrij te houden is onderhoudt een must. Hierin krijg jij een signalerende rol, voor bijvoorbeeld vernieuwing, zodat de installaties op hoog niveau blijven werken. En omdat storingen op alle momenten van de dag voor kunnen komen, draai jij, straks ook, mee met de periodieke stand-by diensten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat wij vragen: Minimaal een reeds afgeronde MBO3 opleiding in de ICT of installatie- of elektrotechniek, en nu verder willen leren. Affiniteit met computers en computer programma’s Je vind de techniek een leuke uitdaging Je gaat de uitdaging aan en niet uit de weg Klantvriendelijk en servicegericht Bereid tot het volgen van aanvullende trainingen en/of opleidingen (Priva o.a.) Goede communicatieve vaardigheden (je kunt een uitleg goed overbrengen) Bereidheid tot reizen Auto rijbewijs

Wat biedt het bedrijf?

EVE techniek is een wat kleiner bedrijf, waar wij niet alleen oog hebben voor de klant maar ook voor onze collega's. Hard werken hoort erbij, maar dit in balans houden met je privé leven is net zo belangrijk. EVE Techniek vind het belangrijk dat er af en toe een verwennerij is een fijn kerstpakket, maar bijvoorbeeld ook een Sinterklaas pakket... En elk jaar een bbq. Als jij bij ons komt werken, als bbl-er, dan nemen wij je aan omdat wij graag met je verder willen. Je gaat verder met je opleiding, en wij nemen je mee op pad om het vak van servicemonteur goed aan te leren. Om alle kneepje van het vak te kennen ben je al snel 4 á 5 jaar onderweg.... Doorgroeien? Wat dacht je van Hoofd service of servicecoördinator, dit is toch wel lekker of niet? Kijk eens bij Priva (klimaat beheersing) en een idee te krijgen van het werk wat wij doen of op onze eigen website natuurlijk! Wij zien je graag op de koffie!

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten, kabels/leidingen
  • B1-K1-W3 Bepalen van de positie van componenten en route van kabels/leidingen
  • B1-K1-W4 Aanleggen kabels/leidingen
  • B1-K1-W5 Plaatsen en monteren van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
  • B1-K1-W6 Instellen van componenten in elektrotechnische systemen en installaties
  • B1-K1-W7 Aansturen/begeleiden tijdens uitvoeringstaken en kennis delen
  • B1-K1-W8 Afronden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W9 Communiceren en afstemmen met betrokkenen
  • Onderhouden van elektrotechnische industriële systemen en installaties, en analyseren van storingen
  • P1-K1-W1 Installeren en onderhouden van elektrotechnische industriële systemen en installaties
  • P1-K1-W2 Analyseren en verhelpen van storingen aan elektrotechnische industriële systemen en installaties
  • P1-K1-W3 Testen van uitgevoerde werkzaamheden en in bedrijf stellen van de industriële systemen en installaties

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder