Restaurant 't Vlasbloemeken Wij koks serveren zelf graag onze gerechten uit voor de leuke interactie en de juiste uitleg aan de gast
de dag begint met de mice en place daarna draaien we de lunch en het diner de keuken wordt schoongemaakt en dat is een dag in vogelvlucht. Echter van jezelf afhankelijk wat je allemaal gaat doen, we maken alles zelf dus je kan en krijgt de mogelijkheid om alles te leren en te doen en ook regelmatig te doen dat je het echt leert, bv lammetjes uitbenen allerlei groenten bereidingen op patisserie gebied dus genoeg om te leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
we zoeken een teamplayer , we zijn een klein hecht team en doen alles voor elkaar ook voor de bediening we lopen heel vaak zelf de gerechten uit als keuken dus hebben ok veel interactie met de gasten. We komen wel degelijk onze keuken uit, verder is het ook een open keuken dus een net voorkomen is een vereiste
Wat biedt het bedrijf?
een gezellig klein hecht team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan