Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Wardenburg Beveiliging B.V. Monteur Beveiliging, zorgt dagelijks voor de totale veiligheid bij onze klanten in het noorden van het land!

De eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit werkt zelfstandig bij een bedrijf dat elektrotechnische installaties en systemen aanlegt, monteert, repareert en renoveert. Dit zijn installaties zoals algemene besturings- en verdeelsystemen, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheerssystemen, data- en telecominstallaties en beveiligingsinstallaties. Hij werkt zelfstandig of samen met collega bij bedrijven en bij particulieren op uiteenlopende locaties, bijvoorbeeld woningen, winkelbedrijven en utiliteitsgebouwen. Hij heeft de verantwoording over het gemaakte werk. In de praktijk kan hij ook te maken krijgen met domoticasystemen. Hij geeft beperkt leiding aan een collega-monteur en stagiairs.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij kunnen prima gemotiveerde, enthousiaste studenten gebruiken. Handigheid en enig technisch inzicht is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Sinds het ontstaan in 1982 is het familiebedrijf Wardenburg Beveiliging & Telecom, uit de provincie Groningen, specialist op het gebied van elektronische (brand)beveiligings- en telecommunicatiesystemen. Wij gaan veel verder dan enkel het leveren en installeren van apparatuur. Onze dienstverlening begint met advies en ontwerp en ontwikkelt zich tot realisatie, service en onderhoud. Wij staan altijd voor onze klanten klaar; 24- uur per dag, 7 dagen per week. Als Monteur Beveiliging bij Wardenburg in Kolham word je onderdeel van een hecht team waarbij iedereen voor elkaar klaarstaat. Onze medewerkers zijn behulpzaam, gepassioneerd over beveiliging en hebben graag veel vrijheid en afwisseling in hun werk. Als Monteur Beveiliging bij Wardenburg ben jij het visitekaartje richting de klant. Je bent dan ook communicatief sterk en enthousiast in jouw werk.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren van elektrotechnisch installatiewerk in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen van (complexe) (deel-)producten in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W2 Bepalen van de positie en route van componenten, kabels en leidingen in de gebouwde omgeving, tekeningen lezen en reviseren van gegevens
  • P3-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische systemen in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder