Hotel Zeeuws Licht B.V.
In Dishoek, aan de voet van de duinen staat het splinternieuwe 4-sterren Hotel Zeeuws Licht. De luxe kamers, suites en appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen met elk hun eigen karakter. Vandaag de dag is het de plek waar men van een royaal verblijf, inclusief ontbijt geniet. Voor lunch en diner verwelkomen wij onze gasten in het à la carte restaurant Chabot waar men omringt wordt door heerlijke smaken en pure luxe. Bij mooi weer is ons terras ook geopend voor ontbijt, lunch, diner of een drankje. Hotel Zeeuws Licht laat zich kenmerken door haar sublieme ligging, 200 meter van het strand. Klinkt dit als jouw droomstage? Wij ontvangen graag enthousiaste stagiaires/leerlingen in de keuken, bediening en receptie!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf