Zelfstandig werkend kok

Restaurant Morille Leer het vak bij morille! werken uit de moestuin en de wilde natuur!

Morille is een jong restaurant waar in een ongedwongen sfeer gekookt wordt met lokale seizoensproducten die de chef-kok deels zelf oogst in de vrije natuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is enthousiast over zijn/haar vak en over ons bedrijf. De student is stressbestendig, weet van aanpakken en is gemotiveerd om op hoog niveau te werken. Dat vraagt perfectionisme en oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Morille is geopend in 2019 en werd al in 2020 opgenomen in de Michelingids. De leerling komt terecht in een klein en gezellig team van echte horecavakmensen. De ideale omgeving om passie en ervaring op te doen. Restaurant Morille kenmerkt zich door het werken met lokale seizoensproducten, waarbij wildpluk en eigen teelt centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder