Meewerkend horeca ondernemer

Brass Boer Bonaire Medewerker bediening Brass Boer Bonaire & Club Tropicana

Ben jij een geboren leider met een passie voor gastvrijheid en ondernemen? Bij Brass Boer Bonaire krijg je de kans om een rol te spelen in het succes van ons restaurant. Als meewerkend horeca ondernemer werk je actief mee op de vloer, stuur je het team aan en zorg je voor een topservice richting onze gasten. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de gerechten en de service en ben je verantwoordelijk voor dagelijkse operationele taken zoals het opstarten en afsluiten van de afdeling, het beheren van reserveringen en financiële afhandelingen. Kortom: een veelzijdige functie met volop ruimte om je ondernemerschap en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen in een unieke omgeving!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Brass Boer Bonaire zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor gastvrijheid. Je geniet ervan om onze gasten in de watten te leggen. Je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Deze stage zie je als een kans om verder te ontwikkelen binnen de horeca. Ambitie en spontaniteit kenmerken jouw aanpak; je neemt graag initiatief en brengt met je energie zowel collega’s als gasten in een goede sfeer.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt het bedrijf? • Stagevergoeding: $875 per maand • Vakantiedagen: 8 dagen tijdens een stageperiode van minimaal 5 maanden • Huisvesting: Mogelijkheid tot huisvesting in ons stagehuis in Belnem (op basis van beschikbaarheid), op slechts 10 minuten loopafstand van het restaurant. Je verblijft in een privé kamer met gedeelde faciliteiten en betaalt $500 per maand inclusief water, elektra, wifi en een wekelijks linnenpakket. • Werkweek: een 4-daagse werkweek van 10 uur per dag (inclusief pauze) • Ontwikkelingskansen: Werk samen met een getalenteerd team en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van wijnservice in een hoogstaand restaurant • Stage-uren: stageperiode wordt afgesproken, waarin het minimale aantal stage-uren wordt behaald, nader te bepalen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder