Brass Boer Bonaire Assistent Gastronoom / Sommelier Brass Boer Bonaire
Ontdek de wereld van wijnen in een toprestaurant op het prachtige eiland Bonaire! Deze stage bied je een unieke kans om volledig ondergedompeld te worden in de wereld van wijnen bij Brass Boer Bonaire. Tijdens deze stage kan je je wijnkennis naar een hoger niveau tillen. Je werkt nauw samen met ons professionele team om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Als Assistent Sommelier zorg je met passie voor het serveren van wijnen tijdens het servies en bereid je alles zorgvuldig voor. Je beheert basis kassawerkzaamheden en houdt de wijnvoorraad in de gaten waarbij je bestellingen plaatst en meedenkt bij voorraaduitdagingen. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van zowel de wijnen als de gerechten, zodat alles voldoet aan onze standaarden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij Brass Boer Bonaire zoeken we iemand die gastvrijheid ademt. Je hebt een passie voor wijnen en vindt het leuk om samen met een flexibel en leergierig team te werken. Daarnaast ben je ambitieus, spontaan en neem je verantwoordelijkheid, zowel in je werk als in hoe je met je omgeving omgaat.
Wat biedt het bedrijf?
• Stagevergoeding: $875 per maand • Vakantiedagen: 8 dagen tijdens een stageperiode van minimaal 5 maanden • Huisvesting: Mogelijkheid tot huisvesting in ons stagehuis in Belnem (op basis van beschikbaarheid), op slechts 10 minuten loopafstand van het restaurant. Je verblijft in een privé kamer met gedeelde faciliteiten en betaalt $500 per maand inclusief water, elektra, wifi en een wekelijks linnenpakket. • Werkweek: een 4-daagse werkweek van 10 uur per dag (inclusief pauze) • Ontwikkelingskansen: Werk samen met een getalenteerd team en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van wijnservice in een hoogstaand restaurant • Stage-uren: stageperiode wordt afgesproken, waarin het minimale aantal stage-uren wordt behaald, nader te bepalen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Controleert de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken