Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brass Boer Bonaire Medewerker bediening Brass Boer Bonaire & Club Tropicana

Wil jij werken op een plek waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan op het prachtige Bonaire? Bij Brass Boer Bonaire krijg je als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw de kans een onvergetelijke ervaring te bieden in een unieke omgeving. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een professionele service waarbij je ervoor zorgt dat elke gast zich welkom voelt. Naast het serveren van dranken en gerechten zorg je voor een goede organisatie van de afdeling. Je neemt reserveringen aan, verzorgt de kassa en bewaakt de kwaliteit van de service. Je houdt overzicht over de dagelijkse voorraad en zorgt dat alles soepel verloopt volgens onze normen. Zo draag je bij aan het succes van ons restaurant en de tevredenheid van onze gasten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Brass Boer Bonaire zijn we op zoek naar iemand die passie heeft voor gastvrijheid. Je geniet ervan om gasten in de watten te leggen. Je bent flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Deze stage zie je als een kans om verder te ontwikkelen binnen de horeca. Daarnaast ben je ambitieus en spontaan. Je neemt graag initiatief en brengt met je energie zowel collega's als gasten in een goede sfeer.

Wat biedt het bedrijf?

• Stagevergoeding: $875 per maand • Vakantiedagen: 8 dagen tijdens een stageperiode van minimaal 5 maanden • Huisvesting: Mogelijkheid tot huisvesting in ons stagehuis in Belnem (op basis van beschikbaarheid), op slechts 10 minuten loopafstand van het restaurant. Je verblijft in een privé kamer met gedeelde faciliteiten en betaalt $500 per maand inclusief water, elektra, wifi en een wekelijks linnenpakket. • Werkweek: een 4-daagse werkweek van 10 uur per dag (inclusief pauze) • Ontwikkelingskansen: Werk samen met een getalenteerd team en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van wijnservice in een hoogstaand restaurant • Stage-uren: stageperiode wordt afgesproken, waarin het minimale aantal stage-uren wordt behaald, nader te bepalen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder