Meewerkend horeca ondernemer

The Bellafonte - Luxury Oceanfront Hotel Allround Front Office Stage in Bonaire's Leidende Boutique Hotel

Deze allround Front Office Stage geeft je alle operationele kennis over een boutique hotel. Je werkt dagelijks nauw samen met de Operational Manager en General Manager om ervoor te zorgen dat het hotel soepel draait om een vriendelijke sfeer van eersteklas gastenservice en productkwaliteit te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle dagelijkse operatie van de Front Office en we zorgen ervoor dat je na je stage in staat bent om de Front Office-afdeling en de algehele Room Division-kant van een boetiekhotel aan te sturen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Passie voor gastvrijheid en service • Vloeiend in het Engels (Spaans is een pr) • Organisatorische en communicatieve vaardigheden • Enige ervaring met high-end gasten • Hoge mate van verantwoordelijkheid • Minimaal 18 jaar bij aanvang van de stageperiode

Wat biedt het bedrijf?

• Professionele ontwikkeling: Kans om ervaring op te doen in een dynamische en professionele omgeving met focus op excellentie, waar je begeleid wordt door ervaren collega's. • Specialisatiemogelijkheden: Naast de allround Front Office stage bieden wij de mogelijkheid om te specialiseren in een van de volgende aspecten: online marketing, social media, events, F&B, housekeeping, of security. • Gastvrije werkomgeving: Bij The Bellafonte hechten we veel waarde aan een gastvrije en collegiale werkomgeving, waarin elke medewerker en stagiair zich gewaardeerd voelt. • Carrirekansen: The Bellafonte staat zowel op Bonaire als internationaal hoog aangeschreven. Voor het derde jaar op rij hebben wij de TripAdvisor Best of the Best award gewonnen, waarmee wij behoren tot de top 1% van hotels wereldwijd. Een stage bij ons is niet alleen enorm leerzaam, maar kan ook een waardevolle springplank zijn naar een succesvolle carrire.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder