la Fève chocolade & desserts
- Naam la Fève chocolade & desserts
- Leerbedrijf ID 100158449
- KvK naam la Fève V.O.F.
- KvK nummer 62472887
- KvK vestigingsnummer 000031476767
- Bedrijfsindeling Verwerking van cacao
- Telefoon +31433111399
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Wie zijn wij? In 2010 zijn Geert-Jan Heesterbeek en Mirelle Haex gestart met hun bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, chocolade creaties en desserts. Bij la Fève draait het om kwaliteit, innovatie en service. Zo heeft Geert-Jan de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau! In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het chocolade-atelier van la Fève is uitgeroepen tot de beste delicatessenwinkel van Limburg en hebben de 2de prijs gewonnen van de beste delicatessewinkel van Nederland! Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek is de initiatiefnemer van de Sterrenbonbons. Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met la Fève tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren we ze onder de naam Sterrenbonbons. De bonbons passen bij het restaurant en hebben een duidelijke signatuur van de sterrenkoks… tien unieke ‘pareltjes’. U herkent de Sterrenkoks in de bonbons! De bonbons zijn verder te koop in ons atelier en in onze webshop. ONS BESTE INGREDIËNT IS PASSIE Buiten passie lef en vakmanschap gebruiken we uitsluitend grondstoffen van de beste kwaliteit en zo veel mogelijk van lokale producten en/of ondernemers. LET’S IMAGINE THE BEST OF CHOCOLATE Onze producten worden gemaakt van chocolade uit de organic en fair trade range van Valrhona. Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.
- Informatie Leren & Werken Wij hebben ongeveer 20 jaar ervaring met het opleiden van het studenten. MBO alle niveaus. BOL en eventueel BBL.
- Informatie Student Summa College Eindhoven, Vista college Heerlen, Hotelschool Hasselt, Hoge Hotelschool Maastricht, Gilde opleiding Venlo. Wij zijn een klein bedrijf met 2 eigenaren en 5 werknemers in vaste dienst. We werken van ma t/m vrij. Vanaf het station kun je gemakkelijk bij ons komen met het openbaar vervoer. Mocht je interesse gewekt zijn laat het ons weten en we gaan met veel passie en plezier met je aan de slag....!!
la Fève chocolade & desserts
- Naam la Fève chocolade & desserts
- Leerbedrijf ID 100158449
- KvK naam la Fève V.O.F.
- KvK nummer 62472887
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 1-2-2011
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
niveau 4 / 1-2-2011
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
niveau 2 / 18-10-2016
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 1-2-2011
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
niveau 0 / 17-3-2020
- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO)
- - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs. (VMBO)
la Fève chocolade & desserts
- Naam la Fève chocolade & desserts
- Leerbedrijf ID 100158449
- KvK naam la Fève V.O.F.
- KvK nummer 62472887
Contactpersonen (2)
-
Mirelle Haex Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Geert jan Heesterbeek Praktijkopleider, Contactpersoon BPV PatissierRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenPatissier, Leidinggevende bakkerij, Zelfstandig werkend bakker, Uitvoerend bakker, Vakexpert voeding en voorlichting, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
Leidinggevende bakkerij, Zelfstandig werkend bakker, Uitvoerend bakker, Vakexpert voeding en voorlichting, VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs