Leidinggevende bakkerij

la Fève chocolade & desserts Chocoholics gezocht...!!

Wie zijn wij? In 2010 zijn Geert-Jan Heesterbeek en Mirelle Haex gestart met hun bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, chocolade creaties en desserts. Bij la Fève draait het om kwaliteit, innovatie en service. Zo heeft Geert-Jan de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau! In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het chocolade-atelier van la Fève is uitgeroepen tot de beste delicatessenwinkel van Limburg en hebben de 2de prijs gewonnen van de beste delicatessewinkel van Nederland! Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek is de initiatiefnemer van de Sterrenbonbons. Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met la Fève tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren we ze onder de naam Sterrenbonbons. De bonbons passen bij het restaurant

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, oog voor detail en creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een klein gezellig team van ongeveer 7 personen. We zijn een groeiend bedrijf en zoeken waarschijnlijk dit jaar en volgend jaar uitbreiding. Bevalt de samenwerking tussenbeide is een vaste aanstelling mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder