Sport- en bewegingsleider

Anytime Fitness Landgraaf Anytime Fitness Landgraaf is een sfeervolle en gezellige club, waar we het belangrijk vinden dat onze leden persoonlijk begeleid worden en plezier hebben. Ben jij representatief en klantvriendelijk? Ga samen met ons de uitdaging aan. Let's go!

Je bent in staat te luisteren naar de doelen van de leden, een intake uit te voeren, een meting te verrichten en aan de hand hiervan een deskundig en persoonlijk programma te maken. Daarnaast kun je leden motiveren en enthousiasmeren om hun doelen te behalen. Je vind het leuk om functionele trainingen en bootcamp lessen te geven aan een groep zowel binnen als buiten. De algemene werkzaamheden; praatje maken met de leden, intakegesprekken plannen en uitvoeren, fitnesschema’s maken, telefoon terugbellen/opnemen, rondleidingen geven, groepslessen geven, nieuwe leden inschrijven, posts bedenken, challenges verzinnen en promoten, fitness/health gerelateerd informatie inwinnen voor sociaal media, stofzuigen, poetsen, groepsles voorbereiding maken in de app (via tablet), mails checken en beantwoorden, leden corrigeren op de vorm, welkomstmappen maken, meten en wegen, apparaten met microvezel doekje schoonmaken, koffiezetapparaat schoonmaken/bijvullen en reinigen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt passie voor gezondheid en fitness. Vooral alles met een glimlach!

Wat biedt het bedrijf?

Een inspirerend en enthousiast team waarbij we persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Je kunt daarnaast veel leren in de praktijk door samenwerking met ervaren trainers en hebt tegelijkertijd de nodige vrijheid bij invullen van je eigen werkzaamheden. En natuurlijk sport je bij ons gratis. Zeer grote kans voor een vaste aanstelling. Hierna bieden we je volop mogelijkheden om opleidingen te volgen. Je ontvangt een uitstekende beloning en hebt de mogelijkheid tot extra verdiensten middels personal training. (na evt. opleiding). Korting op supplementen en samen werken aan een goede mindset en bewuste levenstijl behoort tot de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder