Medewerker voeding, technologie en techniek

Burgerboerderij de Patrijs

Leer hoe je zuivel en kaas maakt en verpakt in onze ambachtelijke zuivelmakerij en kaasmakerij. We maken kaas en zuivel van melk van onze eigen koeien, voor verkoop in onze boerderijwinkels. Je kunt ervaring opdoen in de verschillende stappen in het proces: het reinigen van het glaswerk, het voorbereiden van het productieproces, het maken van verschillende zuivelproducten en kaas, het verpakken van de producten en het reinigen van de machines en materialen.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces uitvoeren
  • P1-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P1-K1-W2 Bedient productieapparatuur
  • P1-K1-W3 Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

lees verder