Manager / ondernemer horeca

Ron Gastrobar Indonesia Laren

Kom stage lopen bij het leukste restaurant in Laren; Ron Gastrobar Indonesia Laren. Leerzame, dynamische en energieke stage voor ieder die op alle vlakken van horeca ervaring wil op doen. Als leerling ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de avond en de ervaringen van de gast. Dit doe je onder leiding van je manager en shiftleaders. Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: - Opnemen en brengen van bestellingen - Mise en place - Schoon houden van werkomgeving

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij beschikt over de volgende competenties: - Je toont inzet - Je hebt een actieve leerhouding - Je bent stressbestendig - Je ziet er netjes en verzorgd uit Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht. Je staat open voor feedback en wil je vaardigheden constant verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Leerzame stage op creatief en hoog niveau - Doorgroeimogelijkheden intern en internationaal - Tal van evenementen waar je gave en leerzame ervaringen op doet - Brede mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Daarnaast sporten met collega's en heerlijk eten in onze restaurants met korting

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder