Restaurant Mare - WEC
Wil jij werken op een unieke en inspirerende locatie? Bij het Werelderfgoedcentrum Waddenzee (WEC), dat vanaf 26 april 2025 zijn deuren opent in de haven van Lauwersoog, bieden wij jou de kans om deel uit te maken van een plek die wetenschap, natuur en educatie samenbrengt. Het WEC ligt midden in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Waddenzee, een van de mooiste en meest bijzondere natuurgebieden ter wereld. Wij werken hier dagelijks aan het behoud van deze unieke natuur en streven naar een gezonde balans tussen mens en natuur voor de wereld van morgen. Bij het Werelderfgoedcentrum Waddenzee (WEC) krijg jij de kans om je passie voor koken te combineren met een prachtige natuur. Gelegen in het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Waddenzee, met uitzicht op Schiermonnikoog, bieden wij een werkplek die je niet snel zult vergeten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers