Le Mortier B.V.
- Naam Le Mortier B.V.
- Leerbedrijf ID 100403345
- KvK naam Le Mortier B.V.
- KvK nummer 64163679
- KvK vestigingsnummer 000033013268
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31235836959
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Le Mortier B.V. Sinds 2016 geopend in Haarlem aan de Nassaulaan 1. Het concept van restaurant Le Mortier is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Gastronomie vanuit de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen. Wijn en spijs gaan bij Le Mortier hand in hand. Bij elk gerecht selecteren we mooie, elegante kwaliteitswijnen die de smaak van het gerecht versterken. Naast gastronomie staat gastvrijheid hoog in ons vaandel. Wij bieden onze gasten een culinaire avond waarbij de totaalbeleving ‘klopt’: naast goed gastheer- en gastvrouwschap ook ruime tafels, comfortabele stoelen en een aangename akoestiek.
- Informatie Leren & Werken Le Mortier is erkend leerbedrijf voor zowel de koksopleiding als de opleiding tot gastheer/ gastvrouw. Bij ons is plaats voor zowel bol- als bbl studenten. Wij bieden onze studenten: - Opleidingstraject tot vakmanschap - Deskundige begeleiding - Gezellige sfeer in klein, jong team - Cursus SDEN 1 Ik weet wat van wijn - Stagevergoeding
- Informatie Student In de pers: Haarlems Dagblad 14 november 2020 De Michelingids 2019 Grootspraak 2019 Lekker 2019. november 2018 Cityguide Haarlem Wijnspijs Lekker 2018, november 2017 Haarlems Dagblad, 24 december 2016 Haarlems Dagblad- Over de Tong, 24 december 2016 Lekker 2017, oktober 2016 Plusonline.nl, 19 September 2016 Frankrijk.nl, September 2016
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Le Mortier B.V.
- Naam Le Mortier B.V.
- Leerbedrijf ID 100403345
- KvK naam Le Mortier B.V.
- KvK nummer 64163679
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Le Mortier B.V.
- Naam Le Mortier B.V.
- Leerbedrijf ID 100403345
- KvK naam Le Mortier B.V.
- KvK nummer 64163679
Contactpersonen (1)
-
Philippe Favié Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gespecialiseerd kok, Manager / ondernemer horeca
Zelfstandig werkend kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gespecialiseerd kok, Manager / ondernemer horeca