RCN Domaine de la Noguière Horeca stage - keuken, bediening of combinatie van beide op een RCN camping aan de Côte d'Azur van Frankrijk
Als stagiair horeca sta je in de bediening en/of keuken altijd klaar voor onze gasten. Je wordt ingezet in de keuken of in de bediening of een combinatie van deze werkzaamheden. Je krijgt van ons begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren, maar ook volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat in het land van de Bourgondiër! In de keuken ondersteun je het keukenteam bij alle voorkomende werkzaamheden. Samen zorg je dat alles is voorbereid en op de juiste plaats is klaargezet (mise en place) voor een vlotte en soepele service. Je bereidt en serveert gerechten van de RCN-menukaart. In de bediening help je mee met het aannemen van reserveringen en het ontvangen van onze gasten in het restaurant of op het terras. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten en geeft advies over de menukaart. Je doet zo heel veel verschillende praktijkervaring en kennis op in een team van superleuke collega’s!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent minimaal 18 jaar bent een echte aanpakker kunt goed in een team werken bent energiek, enthousiast en gastvrij bent leergierig Geniet van het horecavak volgt een relevante opleiding hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels), kennis van het Frans en Duits?is geen must, maar wel een pré? kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een vakantiesfeer Een afwisselende stage op een fantastische locatie in Frankrijk met Nederlandstalige stagebegeleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf Een fantastische buitenland-ervaring wat goed staat op je CV Werken in een internationaal team wat je internationale vriendschappen oplevert Wij geven je begeleiding om het vak te leren en ruimte voor zelfontplooïng Er zijn goede doorgroeimogelijkheden binnen RCN om jezelf te ontwikkelen Je bent in de natuur, hebt minimaal één dag per week vrij die je volop kunt benutten om erop uit te trekken met je collega’s en zelf ook te genieten van wat de camping en de omgeving de gasten te bieden hebben. Verblijf op het park is mogelijk. Als je op het park verblijft, ben je hiervoor een kleine bijdrage verschuldigd. Loop je langer dan 2 maanden stage? Dan krijg je een stagevergoeding van € 590 per maand. Ook voor kortere stages is een stagevergoeding mogelijk. Start en duur van je stage in overleg.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten