Zelfstandig werkend kok

Lorijn eten | drinken Zelfstandig leren en werken? Met een vast rooster en een passende vergoeding.

Bij ons is leren leuk en gezellig. We werken met dagverse en lokale producten en laten ons leiden door het seizoen. We streven ernaar om je all-round inzetbaar te maken in de keuken. We werken met opstart-diensten en sluitdiensten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De enige ingrediƫnten die we nodig hebben zijn leergierig, juiste inzet en motivatie en niet bang om fouten te maken. We kunnen je alles leren.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een leuke leer/werkplek in een fijn team. Het is een goedlopend restaurant op een unieke locatie. De mogelijkheid is er om ook mee te kijken en werken in ons andere restaurant. De Rode Leeuw No. 35 in Amerongen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en een vergoeding en vast rooster bespreken we graag met je.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder