Mediavormgever

Brilliant Classics Creatieveling Gezocht: Stagiair Digitale Media bij Brilliant Classics!

We zijn op zoek naar een communicatieve stagiair die het digitale team van Brilliant Classics kan ondersteunen. Je werkt volop mee op de afdeling en gaat op zoek naar kansen. Hierin is ook veel ruimte voor persoonlijke groei. Werkzaamheden: - Creëren van nieuwe YouTube content voor onze verschillende kanalen; Brilliant Classics, Piano Classics, More Brilliant Classics en Mindgaze Music. - Meedenken en het innoveren van onze digitale uitingen op sociale media; YouTube, Facebook, Instagram en TikTok. - Social Media beheer. - De kansen ontdekken op bekende (Spotify, Amazon, Apple Music) en minder bekende digitale platforms. - Digitale marketing in samenwerking met internationale partners van Brilliant Classics.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Brilliant Classics zijn wij op zoek naar een communicatieve stagiair die Brilliant Classics digitaal kan ondersteunen. Tijdens je stage ga je zelfstandig te werk en is het belangrijk dat je je eigen werkdag kan inplannen. Daarnaast werken we met verschillende deadlines voor onze digitale kanalen. Er is binnen je stage ook voldoende kans om persoonlijke doelen op te stellen. Profiel: - Je hebt affiniteit met muziek (dit hoeft niet klassieke muziek zijn). - Je hebt ervaring en kennis van Adobe programma’s (Photoshop, Premiere Pro), of soortgelijke programma’s. - Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en unieke content te creëren. - Je bent in staat zelf problemen op te lossen, maar vind het niet moeilijk om om hulp te vragen wanneer dit nodig is. - Je vindt het leuk om in een klein team mee te werken en mee te denken. - Je bent iemand die makkelijk communiceert met mensen op verschillende niveaus. - Je bent vaardig in het lezen en schrijven van Engels.

Wat biedt het bedrijf?

Dit klassieke-muziekbedrijf in hartje Leeuwarden is als één van de grootste spelers te vinden op bekende digitale platforms zoals YouTube, Apple Music, Amazon en Spotify. Wij bieden een meewerkstage binnen een hecht team waarin hard wordt gewerkt om ons label succesvol te maken en te houden. Wij dienen: - Ruimte voor Creativiteit. Je krijgt de vrijheid om eigen ideeën in te brengen en creatieve content te ontwikkelen voor diverse kanalen. - Persoonlijke Groei. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en het stellen van je eigen doelen, met ondersteuning van een ervaren team. - Praktische Werkervaring. Je werkt volop mee aan verschillende projecten, van social media beheer tot het creëren van content voor YouTube en andere digitale platforms. - Flexibele Werkomgeving. Zelfstandigheid en het inplannen van je eigen werkdag worden aangemoedigd, wat je helpt je tijdmanagementvaardigheden te ontwikkelen. - Marktconforme Stagevergoeding: De vergoeding is gebaseerd op het aantal werkdagen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder