Eetcafe Spinoza
Samen met het team bereid je 's middags de verschillende componenten voor de gerechten en buffetten voor. 's Avonds zorg je voor de bereiding en doorgifte van de gerechten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van je werkplek volgens de HACCP, en ben je verantwoordelijk voor het bestellen van producten bij leveranciers en het afhandelen van de levering ervan.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is een echte teamplayer en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is de student enthousiast en leergierig
Wat biedt het bedrijf?
We hebben een gezellig en leuk team, dat voor iedereen open staat. Doordat we naast Eetcafé ook een proeflokaal, cocktailbar en veel (diner & lunch)cateringen hebben, zijn er veel leuke mogelijkheden om te leren zoals, luxe hapjes en wijn-spijs combinaties maken etc. Er is binnen het bedrijf een mogelijkheid tot een baan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan