Marketing & Communication Specialist

Loofys Stageplek Emailmarketing bij Loofys: Jouw Kans om te Specialiseren in Emailmarketing!

Ontwikkelen van Emailcampagnes: Je werkt mee aan het ontwerpen en uitvoeren van gerichte emailcampagnes die onze klanten informeren en inspireren. Je leert hoe je aantrekkelijke e-mails maakt die onze merkboodschap effectief overbrengen. Content Creatie: Schrijven van pakkende en overtuigende teksten voor nieuwsbrieven, promotie-e-mails en klantgerichte communicatie. Je zorgt ervoor dat de content consistent is met onze merkidentiteit en aansluit bij de behoeften van onze doelgroep. Segmentatie en Personalisatie: Leren hoe je klanten segmenteert op basis van hun gedrag en voorkeuren. Je maakt gebruik van personalisatietechnieken om relevantere en effectievere e-mails te versturen. Analyseren van Resultaten: Monitoren en analyseren van de prestaties van emailcampagnes. Je gebruikt deze inzichten om campagnes te optimaliseren en verbeteringen door te voeren. Databasebeheer: Ondersteunen bij het beheren en uitbreiden van onze emaildatabase.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou? Passie voor Marketing en Communicatie: Je hebt een sterke interesse in marketing en communicatie en wilt je specialiseren in emailmarketing. Creatief Schrijftalent: Je hebt een vlotte pen en kunt pakkende en overtuigende teksten schrijven. Initiatief: Je bent proactief, neemt graag verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig werken. Leergierig: Je staat open om nieuwe dingen te leren en past deze kennis graag toe in de praktijk. Teamplayer: Je werkt goed samen in een team maar kunt ook zelfstandig taken uitvoeren. Flexibiliteit: Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen en uitdagingen.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij een enthousiaste marketing en communicatie student(e) die zich wil specialiseren in emailmarketing? Heb je een passie voor het creëren van boeiende content en het opbouwen van sterke klantrelaties? Bij Loofys bieden we jou de perfecte stageplek om je vaardigheden verder te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in de dynamische wereld van emailmarketing. Wat bieden wij jou? Leerervaring: Een unieke kans om praktijkervaring op te doen in emailmarketing binnen een groeiend bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid. Begeleiding: Intensieve begeleiding van ervaren marketeers die je alle fijne kneepjes van het vak leren. Creatieve Vrijheid: Ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Jouw creativiteit en innovaties zijn meer dan welkom! Gezellig Team: Werken in een enthousiast en hecht team dat altijd klaarstaat om elkaar te ondersteunen. Toekomstperspectief: Bij een succesvolle stageperiode is er de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder