Gespecialiseerd kok

Post Plaza Gespecialiseerd kok

Bij Post-Plaza is niet n dag hetzelfde en bij de keuken komt alles aan bod. Van ontbijt, lunch en diner tot banqueting. Dit betekend dat ook dat je werkdag bij Post-Plaza enorm kan verschillen. Afhankelijk van je niveau, leerjaar en fase van je studie zal je onze koks ondersteunen bij de verschillende maaltijden. En misschien, wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt en wij denken dat je er klaar voor bent, mag jij wel je eigen parti draaien! Post-Plaza maakt het hoe dan ook mogelijk dat jij aan je vaktechnische vaardigheden kan werken, wij maken namelijk vrijwel alles zelf en er valt genoeg te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Post-Plaza is een goede en positieve werkhouding het belangrijkst. De wil om te leren en het lef om vragen te stellen. De hoeveelheid ervaring die je mee brengt is niet belangrijk, als de wil en de passie voor het koken maar aanwezig zijn! Wij zien graag dat je initiatief toont en een actieve werkhouding aanneemt. Als laatst, maar zeker niet minder belangrijk, kom jij gemaakte afspraken na. Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben de aandacht voor jou. Wij geven je voldoende begeleiding zodat jij je taken vol zelfvertrouwen kan uitvoeren. Naast hard werken vind jij de werksfeer net zo belangrijk. Je denkt met je collega’s mee en helpt waar je kan, net zoals zij bij jou doen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden onze medewerkers en stagelopers een gezellige werkplek, met een jong gemotiveerd team in een fantastische keuken, waar je cht kan leren koken! Post-Plaza is naast een Grand-Caf het gezelligste hotel van Leeuwarden, hierdoor komen alle facetten van de keuken aanbod. Doordat er veel variatie is kan jij met verschillende taken en gerechten kennismaken of specialiseren. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen onder goede begeleiding. Naast het boven genoemde biedt Post-Plaza het volgende: •Veel leermogelijkheden •Een passende stagevergoeding •Een goede en open werksfeer •Ruimte voor eigen initiatief •Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, ook geldig in onze andere hotels

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder