Patissier

Proefverlof Keuken of Bediening bij Proefverlof beleef jij een geweldige stage

Welkom bij Proefverlof een van de mooiste restaurants in Friesland in een ruige oude gevangenis met prachtig terras aan het water. Afhankelijk van jouw opleiding word je gekoppeld aan onze vaste medewerkers die jou alles kunnen leren op jouw gebied. Denk hierbij aan de warme of koude keuken, patisserie. Onze wijn-spijs combinaties, evenementen, lunch, diner of de management kant van ons mooie vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent representatief, een goed humeur en een goede dosis werklust, je hebt er echt zin in zeg maar. Dan pas jij goed in ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige werkomgeving waar je je al snel thuis voelt, leuke collega's en er is altijd wat te doen in ons bedrijf

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder