Leidinggevende bediening

Westcord Hotel Leeuwarden Centre restaurant Eleve Stage in het Restaurant

Overtref jij graag de verwachtingen van gasten? Volg je een relevante opleiding en wil je graag ervaring en kennis opdoen in de bediening van het hoogstaande restaurant élevé, meld je dan direct aan! Restaurant élevé biedt voor ieder wat wils Van maaltijdsalade, lunch tot aan 3-gangendiner; chef-kok Gilbert van der Heide laat graag zijn creativiteit zien en brengt dit graag aan jou over. Functieomschrijving Een stage bij Restaurant élevé geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig gastheer/ gastvrouw. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een vlotte babbel, • Enthousiasme en leergierigheid • Ik volg een relevante BBL opleiding (zoals Middelbare Hotelschool) niveau 3 of 4; • Eén van mijn eigenschappen is dat ik communicatief sterk ben, zowel in het Nederlands als in het Engels; •Ik ben flexibel, stressbestendig! • Ik ben gastgericht Ik heb een representatieve uitstraling; •Ik ben collegiaal!

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder