Leidinggevende international hospitality

Westcord Hotel Leeuwarden Centre restaurant Eleve Stage keuken

Overtref jij graag de verwachtingen van gasten? Volg je een opleiding gefocust op keuken werkzaamheden en wil je graag ervaring en kennis opdoen in de keuken van restaurant élevé, meld je dan direct aan! Restaurant élevé biedt voor ieder wat wils Van maaltijdsalade, lunch tot aan 3-gangendiner; chef-kok Gilbert van der Heide laat graag zijn creativiteit zien en brengt dit graag aan jou over. Functieomschrijving Een stage bij Restaurant élevé geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding BOL of BBL. • Je stage duurt minimaal 20 weken • Je steekt graag je handen uit de mouwen • Jij bent ontzettend nieuwsgierig en pakt dingen snel op!

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting

Wat ga je leren?

  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • B1-K1-W1 Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4 Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • B1-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3 Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit
  • Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers
  • B1-K3-W1 Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Realiseert commercieel aanbod
  • B1-K4-W1 Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K5-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3 Begroot financiën
  • B1-K5-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder