Bistro La Cloche Het restaurant voor gastheren en gastvrouwen om dit prachte vak te leren en beheersen
Bistro La Cloche is een klein bedrijf die haar expertise heeft in gastronomie en daarmee vooral dus hele mooie wijn/spijs combinaties en dat ga jij leren! Dat doen we samen met het reilen en zeilen van het restaurant. Ofwel restaurantje spelen van voor tot achter, wijzer worden en de gasten happy maken en houden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten iemand die zich vastbijt, niet bang is om fouten te maken en die besmet is met het horecavirus. creativiteit en eigen initiatief staan bij ons hoog op het lijstje. De kennis regelen wij, de inzet regel jij!!
Wat biedt het bedrijf?
Zoals eerder verteld zijn wij een klein hecht en toch dynamisch bedrijf. Het leuke is dat je volledig opgenomen wordt in in de De Klok familie. We zijn een heel open en niet hiërarchisch bedrijf en dat is voor jou super gaaf omdat je gelijk (bijna) alles kan en mag doen. Door goed met je te overleggen kunnen we je leerplek zodanig inrichten dat jouw specialisatie het beste tot z'n recht komt. Mocht dit allemaal goed uitpakken hebben we je er graag bij om ons team permanent te versterken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan