Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek

Brouwerij Pronck Ambachtelijke Bierbrouwerij Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

Als Vakbekwaam medewerker voeding en technologie kom je bij onze brouwerij met veel verschillende dingen in aanraking. Assisteer de brouwers bij de productie van het bier. Bereid de grondstoffen zoals de granen en hoppen voor. Leer voedselveilig werken in de praktijk aan de bottellijn. Doorloop de interne productieprocessen en kijk wat er beter kan. Heb je gave ideeën? Ontwikkel dan je eigen bierrecept. Word jij het nieuwe lid van onze Pronckfamilie?

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken gelijkgestemde en enthousiaste zielen, die ons ondersteunen bij alle aspecten van een kleine ambachtelijke bierbrouwerij in het centrum van Leiden. Wij bieden je een uitdagende werkomgeving, waar je de kernwaarden van het bierbrouwen kunt leren. We bieden volop ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk en wilt echt deel uitmaken van het team van de brouwerij. Kennis van bier is niet vereist, dat wordt intern geleerd. Een voorliefde voor goede ingrediënten en mooie producten is natuurlijk wel een pré en secuur en precies werken is belangrijk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben stageruimte voor MBO, HBO en WO niveau. Startdatum en stageduur zijn flexibel en in overleg.

Wat biedt het bedrijf?

Brouwerij Pronck is een onafhankelijke Craft-Beer brouwerij. Gevestigd in het monumentale voormalige schakelhuis van de energiecentrale in Leiden, brouwen wij avontuurlijke, eigenzinnige en vindingrijke bieren op een bijzondere locatie. Onze missie is simpel: wij maken bieren waar je blij van wordt. Door dagelijks te blijven ontdekken en experimenteren zoeken we regelmatig de grenzen van ons vakmanschap. Zo maken we bier met verse rozen uit de Hortus Botanicus Leiden en worden de kastanjes van onze Nut Brown Ale in Frankrijk voor ons geteeld. Je komt in aanraking met alle kanten van het bedrijf, waardoor je veel kunt leren. Van grondstoffen, tot productieproces, van ontwikkelen van bierrecepten en logistieke expeditie tot evenementen en festivals. We werken met een hecht en enthousiast team, een gezamelijke lunch wordt verzorgt en we plannen regelmatig leuke uitjes. Ieders mening telt, heb je een goed idee, dan gaan we dat uitvoeren.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces beheersen
  • P2-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2 Bedient en regelt productieapparatuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4 Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

lees verder