Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Burgerzaken #WORKHARDPLAYHARD BIJ BURGERZAKEN

Tijdens je periode als leerling bij Burgerzaken werk je dagelijks in een gezellig team mee aan alle werkzaamheden in de bediening. Daar zul je van begin tot eind leren hoe je gasten ontvangt, zorgt voor goede service en zorgt voor een fijn einde van hun avond. Met je collega's werk je aan de perfecte gastbeleving en werk je allround tijdens lunch- en dinerdiensten. Je leermeester met jarenlange ervaring leert je zowel de etiketten als kneepjes van de informelere horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor zowel het werk in de bediening als keuken is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken, plannen sociaal te zijn en een positieve houding te hebben. Graag hebben we iemand die in oplossingen denkt en zorgt voor een fijne werksfeer. We houden van ambitieuze en collegiale werkpaarden.

Wat biedt het bedrijf?

Burgerzaken biedt jou een hecht team, fijne werksfeer en goede voorwaarden. Je werkt normale werkdagen waarbij je tijdens zowel lunch als diner een gezond bordje eten krijgt dat je samen met je collega's tijdens pauze eet. Bij veel enthousiasme is er ruimte voor doorgroei en/of een vaste aanstelling. Niet te vergeten dat we twee keer per jaar een fantastisch uitje hebben met z'n alle!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder