Leidinggevende bediening

The Bishop Werken en Leren bij The Bishop

Bij The Bishop draait het om goed eten in een intieme setting, classic with a twist! Vanaf de bar en ook vanaf de vide op de eerste verdieping kijk je zo live mee hoe de gerechten worden klaargemaakt. Alles wordt à la minute gesneden, opgeklopt, fijngestampt en bereid. Als leerling gastheer/-vrouw zorg je vervolgens voor de finishing touch, door net dat stapje extra te zetten waardoor iedere gast zich thuis voelt! Je leert onder andere het ontvangen van gasten, het begeleiden en adviseren van gasten bij hun menu- en wijnkeuze en het uitserveren van dranken en gerechten. Maar het allerbelangrijkst is dat je leert wat jij er aan kunt doen om ervoor te zorgen dat onze gasten een topavond beleven en zich thuis voelen bij The Bishop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je: - gastvrij en leergierig bent - inzet toont en een echte teamspeler bent! - flexibel inzetbaar, dit omdat je voornamelijk 's avonds en in het weekenden werkt. Maar het allerbelangrijkste is dat jij net dat stapje extra zet om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij bieden goede begeleiding in de praktijk, door elke dag een leermeester aanwezig te hebben. - Je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken. - Uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving. - Minimaal twee keer per leerjaar wordt er een leerlingen-dag georganiseerd waarin leerlingen een workshop of uitje buiten de organisatie krijgen, ten behoeve van hun leerproces. - Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. - Eens per jaar een heel gaaf personeelsfeest! - Dikke fooien ;)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder