The Bishop Werken en Leren bij The Bishop
Bij The Bishop draait het om goed eten in een intieme setting, classic with a twist! Vanaf de bar en ook vanaf de vide op de eerste verdieping kijk je zo live mee hoe de gerechten worden klaargemaakt. Alles wordt à la minute gesneden, opgeklopt, fijngestampt en bereid. Je ziet de vlammen in de keuken, de koks staan op het podium en maken er een show van. Wil jij deel uitmaken van deze show? Het begeleiden van leerlingen en hen “aansteken” met onze eindeloze passie voor de horeca doen wij met heel veel plezier! Wij zijn weer op zoek naar leerlingen die alle kneepjes van het koks vak willen leren! Ben of ken jij een leerling kok die op deze prachtige locatie zou willen werken? Lees dan zeker even verder!
Naar wie zijn wij op zoek?
- je bent leergierig, toont inzet en bent een echte teamspeler! - je bent flexibel inzetbaar, dit omdat je ook 's avonds en in het weekenden werkt - je houdt van mooie, eerlijke producten en wilt hier graag meer over leren.
Wat biedt het bedrijf?
- goede begeleiding in de praktijk te geven door elke dag een leermeester aanwezig te hebben - je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken - uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving - minimaal twee keer per leerjaar wordt er een leerlingen-dag georganiseerd waarin leerlingen een workshop of uitje buiten de organisatie krijgen, ten behoeve van hun leerproces doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie - ééns per jaar een heel gaaf personeelsfeest! - dikke fooien ;)
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat