Verzorgende IG

Topaz Zuydtwijck Wil jij het verschil maken en écht iets kunnen betekenen voor een ander? Dan is een leerplek als verzorgende IG bij Topaz iets voor jou!

Doordat jij als leerling verzorgende IG jouw bewoners echt kent, weet jij als geen ander wat écht belangrijk voor hen is. Jij bent verantwoordelijk voor alle zorg die onze bewoners nodig hebben; van de ochtendzorg tot aan het naar bed gaan en alles wat daartussen gebeurt. Verder voer jij verpleegtechnische handelingen uit. Maar ook sta je voor ons bewoners klaar als ze behoefte hebben aan een praatje, een spelletje willen spelen of een wandeling willen maken. De zorg en begeleiding die jij biedt, is afgestemd op de wensen en behoeftes van de bewoners. Zo kan je elke dag weer écht het verschil maken. Als leerling verzorgende IG bij Topaz krijg je de kans om alles wat je leert op school direct in de praktijk te brengen. Naast dat jij in de schoolbanken zit, kan jij jouw handen dus direct uit de mouwen steken om liefdevolle zorg te bieden die aansluit op de wensen van onze bewoners.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt hart voor de zorg en wil graag iets betekenen voor een ander. Met geduld en respect biedt jij onze bewoners een luisterend oor en zorg jij ervoor dat zij elke dag een mooie dag beleven. Nieuwsgierig en leergierig als jij bent, ga jij uitdagingen graag aan en sta je open om jezelf verder te ontwikkelen. Verder blijkt uit jouw profiel dat jij: In het bezit bent van minimaal een vmbo-diploma op het niveau van de theoretische (TL), kaderberoepsgerichte (KB) ofgemengde leerweg (GL), een mavo-diploma, het diploma helpende zorg en welzijn of een ander MBO diploma niveau 2; Je kunt op flexibele tijden werken, wat betekent de weekenden, feestdagen, schoolvakantie, avonden en nachten.

Wat biedt het bedrijf?

Topaz heeft negen verschillende locaties in Leiden, Voorschoten, Noordwijkerhout en Katwijk. Dus er is altijd wel een locatie die bij jou past!; Eén dag per week ga je naar school. De overige dagen ga jij direct aan de slag in de praktijk! Je wordt in de praktijk goed begeleid door praktijkopleiders en werkbegeleiders die aanwezig zijn op locatie; Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en ligt in het eerste studiejaar tussen de 734,09 en € 2.199,49 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris wordt hoger op het moment dat blijkt dat jij bekwaam bent om de functie waarvoor je wordt opgeleid grotendeels zelfstandig kan uitvoeren. Natuurlijk krijg je ook vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van bijna een maandsalaris; Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz; Leuke extra’s zoals ons fietsplan en mooie kortingen op het platform Benefits at work.

Wat ga je leren?

  • Bieden van zorg en ondersteuning
  • B1-K1-W1 Onderkent de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W2 Adviseert en instrueert over preventie (Gezondheidsbevorderaar)
  • B1-K1-W3 Draagt mede zorg voor het individuele plan van de zorgvrager (Zorgverlener)
  • B1-K1-W4 Voert zorg-/begeleidingsactiviteiten uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W5 Voert verpleegtechnische handelingen uit (Zorgverlener)
  • B1-K1-W6 Communiceert met de zorgvrager en het sociale netwerk (Communicator)
  • B1-K1-W7 Stemt de zorgverlening af met de zorgvrager en betrokkenen (Organisator)
  • B1-K1-W8 Reageert op onvoorziene en crisissituaties (Organisator)
  • Werken aan organisatie- en professiegebonden taken
  • B1-K2-W1 Zorgt voor professionele ontwikkeling (Reflectieve EBP professional)
  • B1-K2-W2 Werkt samen met andere beroepsgroepen in de keten (Samenwerkingspartner)
  • B1-K2-W3 Draagt bij aan goede kwaliteit van zorg (Professional en kwaliteitsbevorderaar)

lees verder