Leidinggevende bediening

Trattoria City Hall Leiden Werken en Leren bij De Horeca Groep - Leiden

In het historische stadhuis midden in het levendige hart van Leiden zit onze Trattoria Italiana City Hall. Een plek met minstens zo veel karakter als het iconische pand dat uitkijkt over de beroemde Nieuwe Rijn. De Italiaanse keuken staat bekend om haar authentieke eenvoud – en toch betekent het maken van een goed Italiaans gerecht een hele dag in de keuken staan. Het is aan jou als leerling in de bediening om het Italiaanse gevoel compleet te maken door er voor te zorgen dat iedere gast zich welkom voelt. Wat ga je doen? Jij bent het visitekaartje van de zaak. Samen met het team zorg je ervoor dat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun dag of avond uit. Dit doe je door perfecte service te verlenen en in te spelen op de verwachtingen en wensen van de gast en waar kan door deze te overtreffen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Naast gastvrij vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent, inzet toont en een echte teamspeler bent! Ook ben je flexibel inzetbaar, dit omdat je voornamelijk 's avonds en in het weekenden werkt. Je houdt van mooie, eerlijke producten en wilt hier graag meer over leren. Maar het allerbelangrijkste is dat jij ervoor zorgt dat onze gast zich thuis voelt.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij bieden goede begeleiding in de praktijk, door elke dag een leermeester aanwezig te hebben. - Je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken. - Uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving. - Minimaal twee keer per leerjaar wordt er een leerlingen-dag georganiseerd waarin leerlingen een workshop of uitje buiten de organisatie krijgen, ten behoeve van hun leerproces. - Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. - Eens per jaar een heel gaaf personeelsfeest! - Dikke fooien ;)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder