Manager / ondernemer horeca

Partyherberg Het Blesse Paard Manager/ ondernemer Horeca

Als student of werknemer wordt je aan de hand meegenomen binnen ons mooie bedrijf Het Blesse Paard. Al sinds 1685 een begrip in Stompwijk en omstreken. Geen dag is hetzelfde binnen het restaurant en de partyherberg. Van a la carte diners, lunch tot grote diners en buffetten, bruiloften en andere festiviteiten. Je krijgt passende opdrachten en verantwoordelijkheden en draait als een volwaardig lid van het team mee.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een goede instelling en wil graag iets leren. Hoe veel energie en tijd jij in je stage/werk stopt, kun je van ons terug verwachten! Wees niet bang om te vragen of dingen te proberen, je bent hier ten slotte om te leren! Flexibiliteit, creativiteit, goede communicatie en oog voor detail zijn gewenste eigenschappen.

Wat biedt het bedrijf?

Het Blesse Paard is onderdeel van Hilgersom Horeca, een gezellige, jonge en ambitieuze onderneming. Ons team bestaat uit hardwerkende collega's die samen streven naar dezelfde doelen, maar daarbij niet uit werkplezier uit het oog verliezen. Als je op zoek bent naar een unieke werkplek dan ben je bij ons aan het goede adres. We vragen wel wat van onze studenten, inzet en verantwoordelijkheid, maar daar staat ook wat tegenover. Alle energie die jij in de leerplaats steekt, kan je van ons terug verwachten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder