Zelfstandig werkend kok

Partyherberg Het Blesse Paard Zelfstandig werkend kok

Als leerling wordt je aan de hand meegenomen binnen ons mooie bedrijf Het Blesse Paard. Al sinds 1685 een begrip in Stompwijk en omstreken. Geen dag is hetzelfde binnen het restaurant en de partyherberg. Van a la carte diners, lunch tot grote diners en buffetten, bruiloften en andere festiviteiten. Je krijgt passende opdrachten en verantwoordelijkheden en draait als een volwaardig lid van het keukenteam mee.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een goede instelling en wil graag iets leren. Hoe veel energie en tijd jij in je stage/werk stopt, kun je van ons terug verwachten! Wees niet bang om te vragen of dingen te proberen, je bent hier ten slotte om te leren! Flexibiliteit, creativiteit, goede communicatie en oog voor detail zijn gewenst in de keuken.

Wat biedt het bedrijf?

Het Blesse Paard is onderdeel van Hilgersom Horeca, een gezellige, jonge en ambitieuze onderneming. Ons team bestaat uit hardwerkende collega's die samen streven naar dezelfde doelen, maar daarbij niet uit werkplezier uit het oog verliezen. Als je op zoek bent naar een unieke werkplek dan ben je bij ons aan het goede adres. We vragen van onze studenten inzet en verantwoordelijkheid, maar daar staat ook wat tegenover. Alle energie die jij in de leerplaats steekt, kan je van ons terug verwachten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder