Servicemedewerker

Peppa Pig World of Play Peppa Pig World of Play Leidschendam zoekt stagiaires (m/v/x)

Spring in de wereld van Peppa Pig om te lachen, te leren en te spelen! Wie zijn wij? Peppa Pig World of Play is een nieuwe unieke binnenspeeltuin speciaal ontworpen voor peuters, kleuters en hun gezinnen. Jonge kinderen stappen in de magische wereld van Peppa Pig en verkennen daarin de verschillende speelzones, stuk voor stuk gebaseerd op bekende thema’s van dit wereldwijd populaire kindermerk. Wil je deel uit maken van dit enthousiaste jonge team, kom dan bij ons jouw stage vervullen als Host! De functie Onze Hosts zijn de eerste aanspreekpunten voor onze bezoekers. Als host zorg je ervoor dat iedereen een fantastische tijd heeft in de speeltuin. Elk bezoek maak jij zó knor-tastisch dat alle bezoekers niet kunnen wachten om weer terug te komen. * Je controleert de tickets bij de ingang; * Horeca werkzaamheden in het Campervan Café van Peppa; * Bemannen van het fotopunt in de ontvangstruimte; * Ondersteunen bij de ‘Meet & Greet’ met Peppa Pig;

Naar wie zijn wij op zoek?

* Sociaal ben je erg sterk, op mensen afstappen vind je niet eng; * Je bent gedreven! Je streven is om gasten de tijd van hun leven te bezorgen en tegelijkertijd je verkoopdoelen te behalen; * Een flexibele instelling qua werktijden, werkzaamheden en werkdagen (weekenden, vakanties en feestdagen); * Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Je bent enthousiast, proactief en gastgericht; * Je bent een echte kindervriend en teamplayer!; * Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; * Je bent minimaal 16 jaar oud; * Je komt het liefst uit Den Haag of omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

* Toffe collega’s, gezellige borrels en events; * Een unieke werkplek in de Westfield Mall of the Netherlands, makkelijk te bereiken met de trein, bus en tram; * Relevante trainingen; * Stagevergoeding; * Gedeeltelijke reiskostenvergoeding vanaf 8 km; * Flexibele werktijden & roosters (tussen 08:30u en 20:30u).

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

lees verder