Traiteur vers

Slagerij Christiaanse (centrum voor gastronomie) Een Erkend leerbedrijf van opleiding SVO "Slagerij Christiaanse centrum van Gastronomie"

De student gaat: In de praktijk worden mes vaardigheid en snijtechnieken geleerd. Om gang met HACCP en andere hygiene regels. Productie van gehakt en vlug en pan klaar producten. Ook een stukje worstmakerij en uitbenen horen bij deze taak.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over: Creatieve geest, oog voor detail Handige handjes en inzicht. Geen 9 tot 17 mentaliteit. Doorzetter Moet kunnen werken in team verband.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt; Een veelzijdige moderne leeromgeving, groot gezellig team, beloning volgens CAO, De leerstof beperkt zich niet tot wat de opleiding SVO aanbied wij diepen het verder uit zodat men het vak echt leert.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder