CCIC Europe Food Test B.V.
De student loopt mee binnen het team microbiologie en zal daarin meedraaien met de routine. Hierin worden verschillende monsters voor de zuivel industrie verwerkt, hierbij moet gedacht worden aan rauwe melk, grondstoffen en kindervoeding. Al deze producten kunnen geanalyseerd worden op de meest voorkomende tellingen en detecties.
Wat ga je leren?
- Bereidt analyses voor
- B1-K1-W1 Organiseert de werkzaamheden m.b.t. de uit te voeren technieken
- B1-K1-W2 Controleert materiaal
- B1-K1-W3 Bewerkt materiaal voor
- Voert technieken uit t.b.v. de analyse en rapporteert
- B1-K2-W1 Voert technieken uit t.b.v. de analyse
- B1-K2-W2 Beoordeelt en rapporteert resultaten
- B1-K2-W3 Onderhoudt werkplek en apparatuur
- Voert analyses uit
- P2-K1-W1 Voert biologisch medische analyses uit
- P2-K1-W2 Interpreteert biologisch medische analyseresultaten
- Ondersteunt onderzoek
- P2-K2-W1 Voert onderzoek uit m.b.t. biologisch medische analyses
- P2-K2-W2 Presenteert onderzoeksresultaten m.b.t. biologisch medische analyses
lees verder