Hajé Hotel Restaurant de Lepelaar bv Manager ondernemer Horeca
Je bedient, ontvangt en placeert de gasten. Het verzorgen van de mise en place, het opnemen en serveren van bestellingen, het meewerken in de keuken en het afrekenen behoren eveneens tot jouw takenpakket. Daarbij zal je worden opgeleid tot leidinggevende in de horeca. Daadkrachtig – Teamspeler – Gemotiveerd – Zelfstandig – Sympathiek – Flexibel - Stressbestendig
Naar wie zijn wij op zoek?
Het allerbelangrijkste: Je hebt passie voor en plezier in je stage, want als jij gelukkig bent, zien onze gasten dat ook! Je hebt een vrolijke persoonlijkheid en vindt het leuk om met gasten om te gaan Je maakt het onze gasten graag naar hun zin en laat ze zich welkom voelen Je bent bereid het Hajé assortiment te leren kennen en helpt graag onze gasten bij het maken van de juiste keuze Je zorgt voor een schone en nette werkomgeving Je bent een held in voorbereidingen en weet te vlammen op het juiste moment Presteren doe je niet alleen, maar samen met je collega’s Ervaring is geen vereiste, wij leren het je graag
Wat biedt het bedrijf?
een leuke afwisselende leer plek!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten