Marketing & Communication Specialist

Justdata ICT Word de volgende branding-beast als Marketing & Communication Specialist bij Justdata

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communication stagiair(e) die ons team wil komen versterken. Als stagiair(e) ben je onderdeel van het Marketing & Communication team en werk je aan diverse projecten. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en je professioneel te ontwikkelen in een dynamische werkomgeving. Wij zoeken iemand met: Een mbo-4 of hbo-opleiding in de richting van marketing of communicatie Enige ervaring met marketing- en communicatie activiteiten Uitstekende schrijf- en communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels Affiniteit met social media en content creatie Goede kennis van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign) is een pré Als leerbedrijf bieden wij: - Een stageplek voor minimaal 4 maanden - Begeleiding door een ervaren mentor - Een prettige en informele werksfeer - De kans om je professioneel te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen Heb je interesse reageer dan snel via 0320-767676

Naar wie zijn wij op zoek?

-Basiskennis van marketing- en communicatieprincipes - Creativiteit en het vermogen om op een originele manier naar dingen te kijken - Organisatietalent en het vermogen om prioriteiten te stellen - Klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden - Ervaring met social media en digitale marketing is een pré Daarnaast is het ook belangrijk dat je leergierig bent en je professioneel wilt ontwikkelen. Je moet goed kunnen samenwerken en je moet stressbestendig zijn, omdat het werk soms druk kan zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt Justdata studenten en werknemers diverse doorgroeimogelijkheden en kansen op een vaste aanstelling. Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en bieden we regelmatig opleidingen en trainingen aan. Daarnaast heeft Justdata een gezellige lunchruimte waar medewerkers elkaar kunnen ontmoeten en koffie of thee kunnen drinken. Het team van Justdata is hecht en wij werken graag samen om het beste resultaat te behalen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die ons team willen versterken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder