Uitvoerend bakker

Konditorei Noor Word Ambachtelijk Bakker bij Konditorei Noor – BOL Leerplek

We zoeken per nieuwe jaar of volgend schooljaar een BOL leerling voor opleiding Uitvoerend bakker. Je gaat bij Konditorei Noor aan de slag in een leuk, hardwerkend en gezellig team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de BOL-leerplek als bakker bij Konditorei Noor zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste leerling die passie heeft voor het bakken van ambachtelijke producten. Jij bent iemand die met liefde en precisie brood, gebak en andere lekkernijen wil leren maken in een professionele omgeving. Wie zoeken wij? Ambitieuze bakkers in opleiding die graag de kneepjes van het vak willen leren en zichzelf willen ontwikkelen als ambachtelijk bakker. Doeners die houden van fysiek werk en het werken met hun handen. Teamspelers die goed kunnen samenwerken met collega’s in de bakkerij en de keuken. Nauwkeurige vakmensen die oog hebben voor detail en kwaliteit, en zorgvuldigheid belangrijk vinden bij het bereiden van producten. Leergierige studenten die bereid zijn om nieuwe technieken en recepten te leren en openstaan voor begeleiding van ervaren bakkers. Vaardigheden en eigenschappen: Basiskennis van baktechnieken en ingrediënten.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Konditorei Noor bieden we een leerzame en inspirerende BOL-stage voor een leerling bakker. Je doet praktijkervaring op in een ambachtelijke bakkerij, waar je leert van ervaren bakkers. Ontdek traditionele baktechnieken, werk met hoogwaardige ingrediënten en denk mee over nieuwe producten. Je krijgt persoonlijke begeleiding en leert alles, van deeg kneden tot het decoreren van taarten. Geen dag is hetzelfde in onze bakkerij! Daarnaast werk je in een gezellig team waar leren en plezier hand in hand gaan. Dit is dé kans om jouw passie voor bakken om te zetten in waardevolle ambachtelijke vaardigheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

lees verder